Головна » 2020 » Лютий » 12 » 12 лютого в музеї-заповіднику завершила свою роботу виставка «Лицарі українського світосприйняття М.Коцюбинський і С.Параджанов»
12 лютого в музеї-заповіднику завершила свою роботу виставка «Лицарі українського світосприйняття М.Коцюбинський і С.Параджанов»
23:26

На унікальній виставці було представлено близько 300 експонатів – фото із зображенням Сергія Параджанова, його будинку, особисті речі кінорежисера та близьких йому людей.  Експонати взяті з приватних архівів митців та найближчого оточення Параджанова.

Відкриття АРТ-проєкту відбулося за участі Вірменського товариства культурних зв’язків «АОКС-Україна», Parajanov-ART, громадської організації «Вірменська община Чернігівщини». Під час закриття виставки в музеї Михайла Коцюбинського підписали Меморандум про співробітництво у галузі культури між Чернігівським літературно-меморіальним музеєм-заповідником М.Коцюбинського та Домом-музеєм С. Параджанова у Єревані. Сподіваємося, АРТ-проєкт «Лицарі українського світосприйняття М.Коцюбинський і С.Параджанов» – це лише перша сходинка на шляху до плідної співпраці між музеями різних країн.

Під час урочистого закриття усі охочі змогли ще раз роздивитися експонати та зробити фото на згадку. Дякуємо куратору АРТ-проєкту, керівнику громадської організації «Вірменське товариство культурних зв’язків  «АОКС-Україна» Олені Оганесян за чудову можливість насолоджуватися цими експонатами.

 




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 714 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість