Головна » 2019 » Жовтень » 3 » 10 жовтня в музеї-заповіднику відбудеться зустріч із письменницею Мар’яною Савкою
10 жовтня в музеї-заповіднику відбудеться зустріч із письменницею Мар’яною Савкою
10:09

10 жовтня в рамках ІІІ Міжнародного фестивалю інтеграції слова у сучасному арт-просторі «Lуtavrу» в музеї-заповіднику відбудеться зустріч із українською поетесою Мар’яною Савкою. Початок о 12 годині. Запрошуємо всіх охочих!

Фестиваль «Lуtavrу» з'явився в Україні у 2016 році й зарекомендував себе як культурний захід міжнародного рівня. У рамках проекту традиційно готується альманах "Литаври", до якого входять твори учасників фестивалю. Альманах є подарунковим виданням для бібліотек та шкіл Чернігівщини, які беруть участь у проекті. Мета фестивалю – просвітницька – привертати увагу дітей та молоді до читання, ознайомлювати із сучасною українською та зарубіжною літературою, просувати книгу у сучасне культурне молодіжне середовище, робити модними та популярними традиції сторітаймів, створювати живий діалог читача та письменника.

Мар’яна Савка – авторка збірок «Малюнки на камені», «Гірка мандрагора», «Бостон-джаз», «Пора плодів і квітів». Пише вона і для дітей – «Лапи і хвости», «Казки про Старого Лева», «Босоніжки для стоніжки». Мар’яна Савка – лауреат Міжнародної журналістської премії імені Василя Стуса.

Початок зустрічі о 12 годині.

Вхід – вільний.

Запрошуємо всіх охочих!

Довідки за тел.: (0462) 677-481, 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 607 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість