Головна » 2023 » Квітень » 13 » Великодні майстер-класи у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського
Великодні майстер-класи у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського
12:06

У передсвяткові дні, коли у кожній господі вже пахне ароматними пасочками, у «Майстерні гарного настрою» Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського кипить робота. До нас щодня приходять дітки із чернігівських шкіл, аби виготовити оригінальний сувенір до Великодня. Все, що потрібно для цього, ми надаємо. Від нас дітлахи завжди йдуть із гарним настроєм та власноруч створеним виробом.

Що ми пропонуємо цьогоріч? Разом із учнями ми розписуємо дерев’яні яєчка, виготовляємо святкові магнітики та милих зайчиків, що легко стануть окрасою будь-якої оселі.

Після майстер-класу дітки з учителями охоче йдуть фотографуватися на святково прикрашену веранду меморіального будинку Михайла Коцюбинського та милуються садом, що неспішно прокидається від зимового сну. А ще... кожна група обіцяє повернутися до музею знову! А це для нас – найприємніші слова. Приходьте до нас ще і ще – ми завжди раді гостям!

Слідкуйте за нашими новинами на музейному сайті та на наших сторінках у соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм, аби не пропустити нові майстер-класи.

Більше фото з наших святкових майстер-класів можна побачити тут.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 177 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість