Головна » 2020 » Березень » 12 » В музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського працює виставка творчих робіт Асоціації майстрів ГО «Спілка жінок Чернігівщини»
В музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського працює виставка творчих робіт Асоціації майстрів ГО «Спілка жінок Чернігівщини»
15:13

Ви любите хенд-мейд? Вам до вподоби ексклюзивні вироби? Тоді обов’язково завітайте до Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.М.Коцюбинського на виставку робіт Асоціації майстрів ГО «Спілка жінок Чернігівщини».

Асоціація майстрів ГО «Спілка жінок Чернігівщини» об’єднала людей творчих, які постійно шукають себе у різних галузях. Це молода, потужна команда талановитих та креативних особистостей, кожен член якої постійно працює над самовдосконаленням. Майстри асоціації відтворюють старовинні народні промисли і ремесла, створюють самобутні та автентичні речі, а також виготовляють сучасні прикраси, предмети декору та інтер’єру, активно беруть учать у різних виставках.

Майстри ГО «Спілка жінок Чернігівщини» представили на виставці в музеї Коцюбинського кількасот робіт у різних техніках: вишивка нитками та стрічками, ляльки з тканини та ниток, живопис, різьблення по дереву, скрапбукінг, декоративні картини, підсвічники, прикраси для волосся, прикраси з бісеру, лозоплетіння та багато іншого. А ще на виставці організована оригінальна фотозона з величезними квітами.

Більше фото із виставки можна побачити тут.

Довідки за телефонами: (0462) 677-481, 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

 




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 672 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість