Головна » 2016 » Грудень » 28 » У музеї-заповіднику М.Коцюбинського тривають святкові майстер-класи
У музеї-заповіднику М.Коцюбинського тривають святкові майстер-класи
13:03

Рік 2016 завершується дрібним мокрим снігом, але навіть такого незатишного зимового дня кожен може власноруч створити невеличку частинку прийдешніх новорічних та різдвяних свят, адже святкові майстер-класи у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського тривають.

Протягом грудня учні практично з усіх шкіл міста відвідали заняття у музейній Майстерні гарного настрою. Уже традиційно до Дня святого Миколая діти вчилися випікати та розмальовувати святкове печиво-миколайчики.

А напередодні Нового року дітлахи спробували себе у ролі майстрів, котрі створюють новорічні іграшки, і виготовили для себе оригінальні ялинкові прикраси, зокрема цікаві фігурки з лампочок, янголят з тканини та ниток, текстильні ялинки та кульки, підсвічники тощо.

Не зважаючи на карантин та канікули, новорічні майстер-класи у музеї тривають і всі дорослі та діти, які ще не встигли створити свою часточку новорічного свята, можуть завітати до музейної майстерні і отримати свій заряд гарного настрою.

Телефони для довідок: (04622) 4-10-03, (063) 065 61 49, (097) 465 70 91.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1061 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість