Головна » 2019 » Грудень » 20 » У музеї М.М.Коцюбинського завершився цикл майстер-класів до Дня Святого Миколая
У музеї М.М.Коцюбинського завершився цикл майстер-класів до Дня Святого Миколая
15:27

З 2 по 19 грудня кожного дня, окрім вихідних, до музею-заповідника Михайла Коцюбинського приходили дітлахи, аби навчитися випікати смачне медове печиво – «миколайчики».

Дітки із захопленням брали до рук формочку, видавлювали з тіста собі пряник та клали його на деко. Чимало хлопчиків та дівчаток розповідали, що роблять це уперше в житті! Поки прянички випікалися, учасники майстер-класу слухали цікаву розповідь про Святого Миколая – дізнавалися, хто він та чому приносить подарунки діткам 19 грудня. Ну, а після того, як пряники діставали з печі, кожен брав кондитерський мішечок та розмальовував глазур’ю пряник. Свій солодкий виріб малеча забирала додому.

Музей Коцюбинського радо повідомляє, що на цьому наші заняття для діток не завершуються! З 20 грудня стартують новорічні майстер-класи, де учні зможуть виготовити святкову підвіску на ялинку, підсвічник, іграшку – символ Нового року. Тож слідкуйте за нашими новинами на сайті http://kotsubinsky.org/ та в соцмережах: www.facebook.com/Museum.Kotsyubinsky, https://twitter.com/MKotsyubinsky – не пропустіть найцікавіше!

Довідки за тел.: (0462) 677-481, 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, .




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 631 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість