Головна » 2015 » Березень » 30 » Презентація нового роману Олексія Брика
Презентація нового роману Олексія Брика
18:12
8 квітня (середа) у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться презентація роману Олексія БРИКА «Таємниці Всесвіту». Початок – о 14-30.
Запрошуємо усіх бажаючих!


У науково-фантастичному романі «Таємниці Всесвіту» відомий український письменник Олексій Брик, керуючись гіпотезами всесвітньо відомих учених та легендами й міфами різних часів і народів світу, досліджує теми зародження розумних істот на землі, роль і місце людини на планеті, взаємозв’язок Землі з іншими планетами Сонячної системи, причин зникнення життя на них, давнє існування багатьох цивілізацій на Землі. Автор намагається розв’язати питання: що чекає на людство в найближчому майбутньому. Олексій Григорович зосереджує увагу читачів також і на проблемі актуальній для наших сучасників, а саме: чи зуміємо ми знайти у Всесвіті собі подібних та порозумітися з ними? Роман читається з інтересом і спонукає до серйозних роздумів над людською сутністю. Книга адресована широкому колу читачів.

Книжка вийшла друком 2014 р. у видавництві «Лозовий В.М.» Редактор видання – Ганна Арсенич-Баран.
Олексій Григорович Брик народився 15 травня 1935 р. у селі Кузьминцях на Вінниччині. Юнацькі роки минули в місті Гайсині. Згодом переїхав до Чернігова.
Закінчив два вищих навчальних заклади. За фахом – філолог і психолог. Працював учителем, директором школи. Відмінник народної освіти. Відзначений державними нагородами і літературними преміями: «Смарагдова ліра» та імені Леоніда Глібова, восьмиразовий лауреат обласного конкурсу «Краща книга року», нагороджений медаллю Національної спілки письменників України.
Викладач університету. Член Національної спілки письменників України. Друкується в місцевій, обласній, республіканській пресі, а також у всеукраїнських і міжнародних часописах. Романи почав писати вже у зрілому віці. За понад 15 останніх років вийшли друком книги: «Диво-жінка», «Гра в коники», «Не схили чола», «Всі хочуть жити», «Спадкоємиця мудрих», «І возлюби…», «Шоколадка», «Подвійна пастка», «Таємниця амулета», «…І буде завтра», «Без Батьківщини», «А дерева мовчали», «У погоні за примарами», «А серце б’ється», «Двоє», «Врятуй життя», «У зашморзі часу», «Любов і зрада». Олексій Григорович – співавтор дев’яти книг, публіцист і редактор.



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1435 | Додав: kotsiubynska | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість