Головна » 2018 » Листопад » 6 » «Облітають листочки останні, та душа – як весна молода»: в музеї Коцюбинського відкрилася нова виставка
«Облітають листочки останні, та душа – як весна молода»: в музеї Коцюбинського відкрилася нова виставка
22:23

6 листопада в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відкрилася виставка «Облітають листочки останні, та душа – як весна молода», де представлені роботи майстрів різних видів декоративно-ужиткового мистецтва. На виставці експонується кілька сотень оригінальних творів, кожен із яких – справжній шедевр.

Завітавши на виставку, можна помилуватися виробами зі шкіри на ляльками Олександри Дідович, вишивкою Віри Басенко, гобеленами Алли Молько, виробами із газетних трубочок Ірини Захариної та картинами «кінусойга» - печворком без голки – Ніни Єрмоленко. Також на виставці представлені декоративні кухонні дошки, інкрустовані соломкою Миколи Дорошенка.

Різноманіття барв і кольорів, різні техніки і стилі виконання, роботи, через які можна побачити світогляд майстрів – саме так можна охарактеризуватися нову виставку, що триватиме в музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського до кінця листопада. Отож, не пропустіть нагоди відвідати цікаву експозицію та поринути у світ декоративно-ужиткового мистецтва.

Більше фото можна побачити тут.

Вартість квитків:

дитячий – 5 грн;

студентський – 8 грн;

дорослий – 10 грн.

Довідки за тел.: (0462) 677-481; 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 756 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість