Головна » 2024 » Липень » 24 » На здобуття Обласної літературно-мистецької премії імені М.Коцюбинського
На здобуття Обласної літературно-мистецької премії імені М.Коцюбинського
07:03

У номінації «Театральне мистецтво» на здобуття Обласної літературно-мистецької премії імені М.Коцюбинського претендує артист драми ІІ категорії Чернігівського обласного молодіжного театру - Костянтин Слободенюк. Кандидатура висунута зборами трудового колективу театру за роль Себастьяна Тьєрі  у виставі «Карколомна пригода містера Алена».

Слободенюк Костянтин Юрійович працює в Чернігівському молодіжному театрі з квітня 2021 року. Закінчив Чернігівський музичний коледж ім. Л.Ревуцького, та Київський національний університет культури і мистецтв. За сумісництвом працівник Чернігівського обласного філармонійного центру. Не тільки обдарований музикант, а і чудовий актор, у випадку якого, внутрішнє відчуття музики та сценічне акторська праця невід’ємно взаємозв’язані. Майже кожна роль Костянтина збагачена музичною функцією. Він грає на багатьох інструментах, тому постановники з радістю використовують цей талант виконавця у своїх виставах. За чотири роки Костянтин зарекомендував себе як чудовий партнер у драматичних виставах «Дерева вмирають стоячи» (Маурісьо), «Касандра» (Демон), «Карколомна пригода містера Алена» (Ален), «Чарівний ліхтар» (Музикант), «Океан снів» (Араб), «Сховище» (Гія), «Тиловий Що?Денник». учасник багатьох концертних програм.

У 2023 році Костянтин Слободенюк зіграв головну роль у виставі «Карколомна пригода містера Алена», герой якого блискавично знаходить вихід з різноманітних життєвих ситуацій, що дає можливість глядачу переосмислювати певні важливі речі у житті.

На даний час призваний до лав ЗСУ та виконує свій громадський обов’язок.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Публікації | Переглядів: 114 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість