Головна » 2024 » Липень » 19 » На здобуття Обласної літературно-мистецької премії імені М.Коцюбинського
На здобуття Обласної літературно-мистецької премії імені М.Коцюбинського
07:51

У номінації «Музичне мистецтво» на здобуття Обласної літературно-мистецької премії імені М.Коцюбинського претендують авторки та виконавиці авторської пісні та співаної поезії - дует сестер Тетяни та Інни Чабан.

Кандидатуру висунуто  Президією Чернігівської обласної організації Профспілки працівників охорони здоров’я України та Чернігівським відділенням Національної всеукраїнської музичної спілки за багаторічну творчу діяльність у жанрі співаної поезії.

Дует сестер Інни та Тетяни Чабан розпочав свою творчу діяльність ще з часів навчання у школі. Вони неодноразово брали участь у різних конкурсах та ставали переможцями та лауреатами. Продовжили творчість і в студентські роки у Києві. Повернувшись до рідного міста після закінчення навчання брали участь у багатьох конкурсах, фестивалях, концертах і творчих вечорах, де популяризували українську пісню та поезію українських авторів. У творчому доробку дуету пісні на слова Ліни Костенко, Лесі Українки, Олександра Олеся, Василя Стуса та ін.

Дует постійно працює над поповненням свого творчого репертуару. Життєрадісні, ліричні та патріотичні пісні у виконанні дуету об’єднують почуття і настрій різновікової категорії слухачів.

Сестри є режисерами та сценаристами  своїх творчих вечорів, концертів, а також є творцями власних сценічних образів. Концертні програми дуету різнопланові, насичені яскравими номерами та незабутніми сценічними образами.

Головною метою їх творчої діяльності є популяризація української музики, поезії та мови, а також розвиток творчості молодих авторів і виконавців, підняття рівня залучення молоді до світу українського мистецтва.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Публікації | Переглядів: 268 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість