Головна » 2016 » Червень » 22 » Музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на виставку мистецьких робіт Тетяни Баженової «Чарівні клаптики»
Музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на виставку мистецьких робіт Тетяни Баженової «Чарівні клаптики»
12:34

23 червня о 16.00 у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться відкриття персональної виставки мистецьких робіт майстра художньої аплікації, Заслуженого майстра народної творчості, учасника міжнародних та всеукраїнських виставок Тетяни Баженової.

Творчість майстрині отримала високу оцінку, а велика кількість дипломів та подяк яскраве тому підтвердження.

Тетяна Олексіївна працює в техніці «печворк», що в перекладі з англ. означає «клаптикове шитво». Творчий здобуток Т.Баженової налічує кілька сотень робіт.

Назва виставки «Чарівні клаптики» говорить сама за себе. Тематика робіт художниці – пейзажі, натюрморти, сторінки дитячих казок, колажі, історичні сюжети. Картини вражають різноманітністю матеріалів, оригінальністю форм та кольорових рішень.

З любов’ю та хистом майстриня складає клаптик до клаптика. Дивлячись на її роботи, ніби потрапляєш у казку, яка не тільки вражає кольорами, але й змушує побачити красу реального життя у незвичайному відтворенні.

Тетяна Олексіївна активно співпрацює з навчальними закладами міста і області, музеями, громадськими організаціями. Частий і бажаний гість у дитячих садочках, студентських аудиторіях, бібліотеках Чернігова, де широко пропагує свою творчість, ділиться секретами майстерності, розвиваючи тим самим мистецький смак та повагу до українських традицій у нинішнього покоління.

Вартість квитків:

  • дитячий – 3 грн;
  • студентський – 4 грн;
  • дорослий – 6 грн.

Під час відкриття відвідування виставки безкоштовне.

Виставка триватиме протягом місяця.

Довідки за тел.: (04622) 4-10-03; 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1147 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість