Головна » 2024 » Травень » 18 » Міжнародний день музеїв у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського
Міжнародний день музеїв у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського
16:44

18 травня, у Міжнародний день музеїв, у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського – день відкритих дверей. А це означає, що кожен, хто приходив до музею, міг безкоштовно оглянути його меморіальну експозицію, сад та виставкову залу. Окрім цього, в музеї провели кілька безкоштовних екскурсій для всіх, хто сьогодні завітав до господи Михайла Коцюбинського.

Екскурсія меморіальним будинком та садом Михайла Коцюбинського зацікавила не лише дорослих, а і дітей. А ось послухати розповідь про кримські мандри Михайла Коцюбинського завітали справжні поціновувачі не лише його творчості, а і історії цього півострова, його неймовірних пейзажів та культурного колориту.

Наприкінці дня усі гості змогли переглянути художній фільм «Татарський триптих» режисера Олександра Муратова. Стрічку було відзнято 2004 року. Вона зібрала в собі сюжети трьох творів Михайла Коцюбинського: «У путах шайтана», «На камені», «Під мінаретами». Це екранізація трьох новел «татарського циклу».

Радіємо з того. Що цього дня в нашому музеї було по-стравжньому людно та гамірно. Хтось приходив, аби прогулятися садом, подумати про щось своє і побути наодинці з природою. Хтось до нас завітав на екскурсію, а ще комусь було цікаво подивитися запропоновану кінострічку. Тож дякуємо кожному, хто сьогодні завітав до нас і кажемо: «До нових зустрічей у музеї!»




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 110 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість