Головна » 2023 » Квітень » 1 » «Майстерня гарного настрою» запрошує на майстер-класи до Великодня
«Майстерня гарного настрою» запрошує на майстер-класи до Великодня
09:56

Традиція прикрашати яйця перед Великоднем має чималу історію. З давніх-давен їх фарбували та розписували. Нині ж з’явилося чимало технік оздоблення символу Світлого Воскресіння Христового. Тепер яйце або ж його дерев’яну заготовку прикрашають, використовуючи стрічки, тканину, бісер, нитки та багато інших матеріалів.

«Майстерня гарного настрою» музею-заповідника Михайла Коцюбинського запрошує на майстер-класи із прикрашання яєць до Великодня. Під час святкової майстерки ви навчитеся самостійно оздоблювати дерев’яне яєчко. Для роботи використовуватимемо мереживо, стрічки, блискітки, папір, тканину та клей. Все, що знадобиться вам під час заняття, ми вже підготували! Тож вам залишається лише прийти до нас із бажанням створювати прекрасне.

«Майстерня гарного настрою» чекатиме на вас:

  • 8 квітня о 12.00. Майстер-клас для дорослих із прикрашання дерев’яного яйця (стрічки, блискітки, клей).
  • 9 квітня о 12.00. Майстер-клас для дорослих та дітей від 12 років із прикрашання дерев’яного яйця (тканина, мереживо, папір, блискітки, клей).

Відвідати майстер-клас можна лише за попереднім записом за телефоном (073) 117-55-75.

Кількість місць – обмежена.

Вартість – 50 грн з людини.

Орієнтовна тривалість майстер-класу – 40-50 хв.

Є бажання власноруч виготовити святкову прикрасу? Тоді не баріться, а записуйтеся до нас на майстерку за телефоном. Ми вже чекаємо!

За потреби можемо зорганізувати майстер-клас із виготовлення різних сувенірів до Великодня для цілого класу (листівки, магніти, прикраси тощо). Всі питання – за телефоном (073) 117-55-75.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 202 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість