Головна » 2015 » Грудень » 1 » 8 грудня. Презентація книги Олени Грицюк «Несамовите озеро. Графіка і поезії»
8 грудня. Презентація книги Олени Грицюк «Несамовите озеро. Графіка і поезії»
17:43

8 грудня у літературно-меморіальному музеї-заповіднику М. Коцюбинського відбудеться презентація книги чернігівської поетеси Олени Грицюк «Несамовите озеро. Графіка і поезії».

Архітектура, живопис і поезія – саме у цих галузях пані Олена втілює свої найсміливіші творчі задуми. Будучи професійним архітектором, авторка нині є членом правління чернігівського осередку Національної Спілки архітекторів України, заступником голови чернігівського осередку ім. Святослава Євдокимовича Хрикіна Всеукраїнської творчої спілки Конгресу літераторів України, членом об’єднання народних художників «Деснянська палітра», лауреатом літературної премії Володимира Базилевського.

У творчому доробку Олени Грицюк кілька збірок поезії та графіки, серед яких «Мандри за щастям», «Сказки для взрослых», «Киммерийские химеры», «Молодик» та ін. 

«Несамовите озеро» - це збірка поетичних вражень мисткині від подорожі Карпатами. Неймовірна атмосфера і гірські пейзажі у цій книзі знайшли своє відображення не лише в оригінальних поетичних образах. До кожної поезії пані Олена подає візуальний сюжет, втілений у авторських графічних творах. Власне завдяки цьому, зіставивши поезію і графічну ілюстрацію, читач може і сам вловити враження від мандрівки гірськими стежками.

Музей-заповідник М. Коцюбинського запрошує особисто поспілкуватися з авторкою та глибше пізнати світ її поетичних творів, відвідавши презентацію книги.

Початок презентації о 16.00.

Вхід вільний.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1258 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість