Головна » 2020 » Січень » 30 » 30 січня в музеї-заповіднику відбулася нова зустріч мистецького проєкту
30 січня в музеї-заповіднику відбулася нова зустріч мистецького проєкту
22:18

«Сергій Параджанов: небезпечно вільна людина» – саме таку назву мала XXIX зустріч мистецького проєкту «Михайло Коцюбинський. У колі друзів». Вони жили у різні часи, але так сталося, що їхні долі незримо переплелися між собою. «Тіні забутих предків» – справжній шедевр, що живе у різних видах мистецтва. Мабуть, таке можливо лише тоді, коли над його створенням працюють справжні Майстри.

Хто такий Сергій Параджанов? Кінорежисер, що народився у Грузії, жив у Києві, а помер у Вірменії. Його доля була щедрою на всілякі труднощі: переслідування, цькування, арешти і так далі. Але по-справжньому сильну духом людину не зламати.

XXIX зустріч відбулася у виставковій залі, де нині триває виставка «Лицарі українського романтичного світосприйняття М. Коцюбинський і С. Параджанов». Під час заходу гості роздивилися низку фотографій і особистих речей, представлених на виставці. А також проглянули уривки з фільмів про Сергія Параджанова – його стосунки з дружиною, друзями, про зйомки фільмів «Тіні забутих предків», «Саят-нова», «Ашик-керіб».

Нова зустріч, як і завжди, вийшла насиченою та змістовною. В лютому музей Коцюбинського знову збиратиме гостей. Наступного разу говоритимемо про любов у житті відомих людей. Тож слідкуйте за нашими новинами та не пропустіть нову зустріч, що відбудеться 20 лютого.

Більше фото із заходу можна побачити тут.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 634 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість