Головна » 2023 » Квітень » 24 » 28 квітня о 17.00 музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на екскурсію меморіальним будинком та садом «На гостини до письменника»
28 квітня о 17.00 музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на екскурсію меморіальним будинком та садом «На гостини до письменника»
14:20

Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського радо запрошує на відкриття меморіальної експозиції. 28 квітня о 17 годині всі гості музею можуть безкоштовно відвідати екскурсію меморіальним будинком та садом Михайла Коцюбинського «На гостини до письменника». Надалі відвідування експозиції буде за дійсними розцінками музею.

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну меморіальна експозиція стане доступною для відвідувачів уперше. Через мінометний обстріл вулиці, де розташований музей, меморіальний будинок Коцюбинського, якому вже понад сто років, було пошкоджено. Уламки снарядів зрешетили дерев’яну стіну, вхідні двері, пошкодили старовинні меблі, рояль, залишили «сліди» на грубці, розбили скло у вікнах. Та завдяки копіткій роботі наших працівників та спеціалістів Національного науково-дослідного реставраційного центру України пошкодження вдалося відреставрувати, і тепер ми готові знову приймати відвідувачів.

Отож, не пропустіть чудової нагоди першими переступити поріг будинку Михайла Коцюбинського після реставрації!

Відкриття меморіальної експозиції відбудеться 28 квітня, у п’ятницю, о 17.00.

У день відкриття експозиції екскурсія «На гостини до письменника» – безкоштовна.

З 01 травня 2023 року вартість вхідних квитків до меморіального будинку та саду Михайла Коцюбинського «На гостини до письменника» становитиме:

  1. Для дорослого – 50 грн.
  2. Для дитини – 30 грн.

Вартість екскурсійного обслуговування – 200 грн (для групи до 10 чоловік).

Музей працює щодня та без перерви на обід.

З понеділка по п’ятницю ми чекаємо відвідувачів з 9.00 до 17.00, в суботу та неділю – з 10.00 до 17.00.

Ласкаво просимо до музею!

Тел. для довідок: (093) 002-42-96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 170 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість