Головна » 2019 » Травень » 24 » 23 травня в музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського відбулася нова зустріч мистецького проекту «Михайло Коцюбинський. У колі друзів»
23 травня в музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського відбулася нова зустріч мистецького проекту «Михайло Коцюбинський. У колі друзів»
10:13

23 травня до музею-заповідника М.М.Коцюбинського завітало чимало гостей. У цей день на веранді меморіального будинку Великого Сонцепоклонника відбулася ХХІV зустріч мистецького проекту «Михайло Коцюбинський. У колі друзів». Вона була присвячена відомому письменникові Іванові Франку.

Захід відбувся у затишній та по-домашньому гостинній атмосфері. Гості сиділи за круглими столиками з ажурними скатертинами на веранді будинку Михайла Коцюбинського. Під час заходу вони слухали цікаву розповідь ведучої проекту Наталії Коцюбинської про життєвий шлях Івана Франка, про його знакомство із Михайлом Коцюбинським, смакували запашний чай та милувалися красою квітучого саду. Як і багато років тому, на літературні суботи, так і сьогодні до будинку Михайла Коцюбинського завітали люди творчі, освічені, яким небайдужа доля української культури.

Як склалося життя Івана Франка? Гості заходу змогли дізнатися, про його батьків і про навчання, про те, скільки праць вдалося залишити після себе Іванові Франку за життя, як склалося його особисте життя? Коли саме письменник потоваришував із Михайлом Коцюбинським? На ці та багато інших запитань гості змогли дізнатися відповіді під час заходу, а також переглянути уривки з фільмів про Івана Франка та послухати запис його віршів зі збірки «Зів’яле листя».

Наступна зустріч мистецького проекту «Михайло Коцюбинський. У колі друзів» відбудеться вже у вересні, після періоду літніх відпусток. Тож слідкуйте за нашими анонсами в соцмережах та на сайті http://kotsubinsky.org/, щоб не пропустити ювілейну, ХХV зустріч.

Більше фото із заходів можна побачити тут.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 667 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість