Головна » 2018 » Червень » 20 » 20 червня добігла кінця інтерактивні програма «Веселі канікули в музеї»
20 червня добігла кінця інтерактивні програма «Веселі канікули в музеї»
16:05

З 1 до 20 червня в музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського тривала розважальна інтерактивна програма для дітей, які відпочивають у літніх пришкільних таборах.  Цьогоріч вона виявилася досить яскравою і насиченою та включала в себе квест-гру «Космічна подорож», майстер-класи з виготовлення сувенірів із тканини, кольорового паперу та картону, цікаві екскурсії, відвідування виставки.

На квест-гру кожного дня до музею-заповідника приходило близько сотні (а то і більше!) діток зі шкіл Чернігова. Тут їх ділили на сім команд, які мали «облетіти» сім станцій з планетами Сонячної системи. На кожній станції на команду чекали цікаві конкурси-випробування, де треба було показати всю свою винахідливість, кмітливість та спритність. За виконані завдання команда отримувала слово, з якого на останньому пункті призначення мала скласти речення. За правильне прочитання речення юні дослідники космічного простору отримували солодкий подарунок. Ну, а щоб маленькі космонавти не загубилися на космічних просторах і знали, де їм шукати наступну планету, їм видавали спеціальні карти з умовними позначками.

Всі учасники квест-гри залишалися задоволеними, бо під час «Космічної подорожі» їм вдавалося не лише дізнатися багато чого нового про планети, взяти участь у цікавих конкурсах, а ще і побувати в кожному куточку музею-заповідника М.М.Коцюбинського.

Також багато учнів початкової школи завітали на майстер-класи до «Майстерні гарного настрою». Тут вони клеїли, шили, вирізали, малювали, аби виготовити гарненькі сувеніри із тканини, паперу, картону і навіть комп’ютерних дисків!

Не менше діток відвідали і цікаву екскурсію до меморіального будинку Михайла Коцюбинського та його саду. Квітучий сад викликав неймовірне захоплення у дітлахів!

Що ж, інтерактивна програма завершилася, та музей Коцюбинського, як завжди, радий своїм відвідувачам, тому тут з радістю відчинено двері для нових та вже постійних гостей!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 753 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість