Головна » 2024 » Травень » 20 » 19 травня в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбулася прем’єра аудіоспектаклю
19 травня в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбулася прем’єра аудіоспектаклю
12:41

«АнтоНіна (Антон і Ніна)» - саме так називається аудіоспектакль, прем’єра якого зібрала гостей в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського у неділю, 19 травня. Автор п’єси – чернігівська письменниця і драматург Анна Дмитрук. Разом із нею до формату авторської читки долучилися Андрій Соколов та Сергій Таранець.

Формат читки та аудіоспектаклю – це особливий спосіб подачі матеріалу, що є проміжною ланкою між книгою та виставою, яка тримає слухача у синергії із читачами-акторами тільки через слух, дозволяючи майже повністю зануритися у світ власної фантазії та змалювати запропоновані образи та обставини на власний смак.

Читка трохи нагадує активну медитацію, бо ж голоси читців – це тільки провідники, завдання яких – провести слухача до глибин своєї пам’яті.

Події, які описані у п’єсі Анни Дмитрук, розповідають про колишню вчительку поважного віку Антоніну Сергіївну, що живе у старому будинку та шукає доглядальника, якому у спадок за роботу віддасть свій будинок та землю. Такий доглядальник знаходиться – це молодий хлопець Антон. Ці люди – здається, з різних світів… Про те, як їм вдається віднаходити спільну мову, гості змогли дізнатися з аудіоспектаклю.

 




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 114 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість