Головна » 2021 » Березень » 18 » 19 березня музей Коцюбинського запрошує на відкриття виставки творчих робіт Асоціації майстрів ГО «Спілка жінок Чернігівщини»
19 березня музей Коцюбинського запрошує на відкриття виставки творчих робіт Асоціації майстрів ГО «Спілка жінок Чернігівщини»
10:28

19 березня, у п’ятницю, о 15:00 в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбудеться відкриття виставки творчих робіт Асоціації майстрів ГО «Спілка жінок Чернігівщини». Запрошуємо всіх охочих!

Асоціація майстрів ГО «Спілка жінок Чернігівщини» - це об’єднання творчих людей, які постійно шукають себе у різних галузях, це молода, потужна команда талановитих та креативних особистостей, кожен член якої весь час працює над самовдосконаленням.

Учасники громадської організації постійно беруть учать у різних виставках. У нашому музеї їхні вироби також уже не вперше. Цього разу майстрині представили роботи у різних техніках: класична вишивка нитками та стрічками, ляльки з тканини, живопис, декоративні картини, прикраси для волосся, біжутерія, бісероплетіння, глиняні вироби та багато іншого.

Любите оригінальні речі ручної роботи? Подобається хенд-мейд? Тоді вам точно потрібно завітати на нову виставку в музеї Коцюбинського. У день відкриття, 19 березня, відвідування виставки безкоштовне для всіх!

Початок о 15 годині.

Вхід – вільний!

Довідки за тел.: (0462) 677-481, 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

Увага! Збираючись до музею, не забудьте про засоби індивідуального захисту – маску та антисептик. Під час заходу дотримуйтеся соціальної дистанції. Вберегти своє здоров’я – просто!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 490 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість