Головна » 2018 » Червень » 18 » 15 червня в музеї Коцюбинського відбулася зустріч мистецького проекту «Михайло Коцюбинський. У колі друзів»
15 червня в музеї Коцюбинського відбулася зустріч мистецького проекту «Михайло Коцюбинський. У колі друзів»
14:39

15 червня в будинку письменника Михайла Коцюбинського було людно і весело. А все тому, що саме цього погожого літнього дня на веранді будинку зібралися незмінні гості мистецького проекту «Михайло Коцюбинський. У колі друзів».

Цього разу зустріч мала назву «Літня симфонія слова і музики». Як і понад століття тому, на веранді зібралися поціновувачі класичної музики і хорошої літератури, аби насолодитися справжніми мистецькими шедеврами.

На зустріч запросили піаністку Руслану Лісову. Вона подарувала відвідувачам чудові мелодії, які зіграла на роялі Михайла Коцюбинського, що стоїть у його робочому кабінеті. Наталія та Ірина Коцюбинські зачитували уривки з творів Михайла Коцюбинського з описами літніх пейзажів. Гості змогли прослухати уривки з казки «Хо», новели «Intermezzo», оповідання «В дорозі», «В путах шайтана» та інші.

Спекотного дня гостям пропонували освіжитися прохолодним домашнім лимонадом із м’ятою, а ще – посмакувати ароматними літніми ягодами – полуницями та черешнями.

Червнева зустріч вдалася на славу. Задоволені гості робили фото на згадку на веранді і в квітучому саду. А помилуватися в садочку Великого Сонцепоклонника і справді є, чим – сад перетворився на трояндове море.

Наступна зустріч мистецького проекту відбудеться у вересні. Тож слідкуйте за нашими новинами на сайті і в соцмережах, аби не пропустити XVI зустріч.

Більше фото із заходу можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 801 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість