Головна » 2023 » Квітень » 5 » 12 квітня у музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться презентація книги Петра Антоненка «Вечірнє танго»
12 квітня у музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться презентація книги Петра Антоненка «Вечірнє танго»
10:30

12 квітня знаний український журналіст і літератор, лауреат обласної літературно-мистецької премії ім. М.Коцюбинського Петро Антоненко презентує свою нову збірку прози та поезії «Вечірнє танго». Зустріч з автором відбудеться у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського.

«Вечірнє танго» - четверта книга автора. До неї увійшли твори вже знайомі читачам за попередніми книгами «Бабине літо» (1994), «Свіча» (2001), «Стріла» (2017) і нова проза та поезія Петра Яковича, зокрема, оповідання «Палац» (2019), есе «Листи незнайомці», роман у віршах «Наше літо» і знакова для змісту книги п’єса «Вечірнє танго», котра і дала назву збірці.

Петро Антоненко народився 24 червня 1948 року в с.Авдіївка Куликівського району Чернігівської області. Працював робітником. Після служби в армії закінчив факультет журналістики Київського державного університету ім. Т.Шевченка. Саме журналістиці віддав понад 40 років свого життя, працюючи в районній, обласній та всеукраїнській газетах. Член Національної спілки журналістів України, лауреат міжнародної премії журналістики ім. В.Стуса, премії ім. Анатолія Погрібного.

Сьогодні П.Антоненко добре знайомий чернігівцям та мешканцям області не лише як автор-журналіст, але і як засновник та редактор обласних газет «Світ-інфо» і «Струна». А ще кожен, хто хоч раз бував на його творчих зустрічах, напевне з приємністю пригадає натхненні ліричні пісні у авторському виконанні Петра Яковича під акомпанемент гітари.

Початок заходу о 15.00.

Вхід вільний.

Довідки за телефонами: (093) 002 42 96, (097) 465 70 91.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 195 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість