Головна » 2015 » Травень » 15 » Запрошуємо разом відсвяткувати День музеїв
Запрошуємо разом відсвяткувати День музеїв
15:52

17 травня у музеї заповіднику М. Коцюбинського відбудеться традиційна Ніч музеїв, яка проходитиме в межах мистецького проекту «Музейний простір – територія для душі». Цього дня у єдиному просторі музею знайдеться місце для людей різних поколінь і уподобань. Комплекс заходів складається з кількох тематичних просторів:
• «Молодіжний простір», центром організації якого стане мистецько-концертна програма «4rever young» від творчої молоді ЧНТУ ім. Т.Г. Шевченка (факультети початкового навчання та індустріально-педагогічного факультету).
• «Родинно-дитячий простір», у межах якого батьки та діти зможуть познайомитися з музейним виданням казок М. Коцюбинського, взяти участь у дитячому конкурсі малюнків на асфальті та квест-грі, а також отримати заряд гарного настрою від виступу творчого колективу «Полісяночка» та перегляду комедійної вистави «Веселий Роджер» від театру-студії «Біла валіза».
• «Простір національних громад» об’єднає в собі виставки та концертну програму представників польської, німецької, вірменської та єврейської національних громад Чернігова, що пройдуть в контексті фестивалю «Об’єднані словом».
• «Творчий простір» призначений для тих, хто любить мистецтво і прагне спробувати у ньому свої сили. Майстер-класи з гончарства, ковальства, виготовлення прикрас з тканини та декупажу для дітей і дорослих проводитимуть визнані майстри своєї справи Андрій Нікешин, Валерій Дикаренко, Олександра Дідович, Тамара Гацко. До уваги відвідувачів будуть запропоновані інструментальні композиції на волинці, авторські пісні і поезія учасників клубу «Трамонтана», літературно-музична композиція «Українцям від українців» театральної студії «Джерело» філологічного факультету ЧНТУ ім. Т.Г. Шевченка.
• «Романтичний простір» - місце для прихильників лірики і гарної авторської музики. Чудовий настрій і романтичну атмосферу свята створюватимуть Дмитро Нечай, Леонід Бивалькевич та інші чернігівські виконавці. Завершить вечір романтично-музичний марафон.

Гарний настрій для всієї родини гарантовано!


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1345 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість