Головна » 2016 » Листопад » 11 » З Духу й води: у музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася творча зустріч з Тетяною Винник
З Духу й води: у музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася творча зустріч з Тетяною Винник
13:13

10 листопада на гостей Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.Коцюбинського очікувала надзвичайно тепла і по-домашньому затишна творча зустріч з ніжинською поетесою, письменницею, перекладачкою, волонтером, журналісткою і громадською діячкою Тетяною Винник.

Надзвичайно щирі, зворушливі вірші пані Тетяни, котрі прозвучали цього дня у авторському прочитанні, з перших рядків полонили відвідувачів неймовірною глибиною думки і образу, відвертістю і надзвичайною енергетикою слова. Поряд з авторськими поезіями Тетяна Винник прочитала свої поетичні переклади з болгарської, англійської, польської літератури.

Нині Тетяну Винник знають не лише як автора чудових віршів, але і як талановиту дитячу письменницю, котра у свої оповіданнях не лише переносить юного читача у дивовижний світ пригод, але й допомагає йому граючись вчити рідну мову.

Окрім письменницької і видавничої діяльності (Тетяна Винник є редактором дитячого журналу «Крилаті»), письменниця займається громадською діяльністю, є організатором літературного фестивалю «Литаври», який відбувся цього року у Чернігові та Ніжині, а ще вона активно займається волонтерською діяльністю, зокрема, збором українських книжок для бібліотек шкіл, що знаходяться в зоні АТО.

Багатогранна діяльність Тетяни Винник викликала неабиякий інтерес у гостей зустрічі, тому читання поезії перемежовувалося розмовами про шлях авторки в літературу і становлення її як свідомої активної особистості, оповідями про поїздки на схід України і враження від них та багатьма іншими цікавими розповідями. А для юних поетів-ліцеїстів зустріч з поетесою стала цікавою ще і тим, що пані Тетяна поділилася з ними своїми секретами письменницької праці.

Зустріч з Тетяною Винник відбулася у неймовірно теплій дружній атмосфері, а гості заходу ще довго не хотіли відпускати поетесу, котра щоразу вражає своїх читачів і слухачів своєю відвертістю і справжністю у віршах і у повсякденні.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1126 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість