Головна » 2019 » Жовтень » 30 » Відлуння «Литаврів»: у музеї-заповіднику М. Коцюбинського презентували альманах творчості учасників однойменного фестивалю
Відлуння «Литаврів»: у музеї-заповіднику М. Коцюбинського презентували альманах творчості учасників однойменного фестивалю
10:41

29 жовтня у затишній залі музею-заповідника М. Коцюбинського зібралися поціновувачі поезії. Цього дня відбулася презентація альманаху «Литаври», до якого увійшли твори учасників ІІІ Міжнародного фестивалю інтеграції слова у сучасному арт-просторі «Lytavry». На початку жовтня вже втретє учасники фестивалю завітали до міст і селищ Чернігівщини аби привернути увагу дітей та молоді до читання, знайомства з сучасною літературою шляхом створення живого діалогу між читачем і письменником.

На сторінках альманаху представлені поезії митців з різних куточків України, Литви, Польщі, Білорусі, Хорватії, Грузії, Туреччини, Румунії, В’єтнаму, Великобританії, Греції, Сербії.

Під час презентації організатори фестивалю висловили подяку усім тим, хто сприяв проведенню заходів та публікації збірки. А ще - звучали поезії авторів-учасників альманаху, створюючи неповторний ліричний настрій, наштовхуючи присутніх на роздуми про прекрасне, про непросту реальність, про вічне.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 608 | Додав: Kotia | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість