Головна » 2012 » Грудень » 2 » Відкрито виставку творчих робіт переможців та учасників обласних конкурсів з фітодизайну та оригамі під назвою «Зимові фантазії»
Відкрито виставку творчих робіт переможців та учасників обласних конкурсів з фітодизайну та оригамі під назвою «Зимові фантазії»
21:58
У Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відкрито виставку творчих робіт переможців та учасників обласних конкурсів з фітодизайну та оригамі під назвою «Зимові фантазії».
Загалом експонується близько 200 робіт: оригамі, фітодизайн та м’яка іграшка. Співоганізаторами виставки окрім музею є також управління освіти та науки Чернігівської ОДА та Чернігівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді. Також на виставці представлені роботи гуртка м’якої іграшки чернігівського ліцею № 22, керівник Лєбєдєва Г.В.
На відкриті виставки виступив ансамбль «Апельсин» школи мистецтв при музичному училищі ім. Л.Ревуцького та свою «Східну казку» продемонструвала танцівниця Євгенія Бондар, керівник ізостудії «Веселка» при ЧОЦНТТУМ.

Виставка триватиме до 10 січня 2013 р.

Вартість квитків: від 2 до 5 грн.

Довідки за тел. +38(04622)4-10-03 та 4-43-26.

Запрошуємо!








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1573 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/5 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість