Головна » 2013 » Березень » 1 » Відбулося відкриття виставки Олександри ДІДОВИЧ під назвою «Назустріч сонцю і весні»
Відбулося відкриття виставки Олександри ДІДОВИЧ під назвою «Назустріч сонцю і весні»
20:38
У Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулося відкриття виставки Олександри ДІДОВИЧ під назвою «Назустріч сонцю і весні».
Це вже п’ята експозиція Олександри Іванівни ДІДОВИЧ за останні 6 років у нас у музеї. Її унікальна техніка робіт зі шматочків шкіри постійно вдосконалюється. Майстриня, що творить таким чином лише 7 років, з кожною своєю наступною картиною знаходить щось нове, оригінальне, і все це втілює у своїй творчості, що є предметом захоплення відвідувачів виставки та колег. У експозиції представлені також ляльки-мотанки, створені Олександрою Дідович, що відображають персонажів з історії України.

Крім того експонуються творчі роботи учнів ЗОШ № 20 у рамках проголошеного президентом України Року дитячої творчості.

Під час відкриття виставки виступили: заст. директора музею з наукової роботи Наталія КОЦЮБИНСЬКА, відома чернігівська майстриня Лариса ГАННЕНКО. Також з теплими словами до майстрині звернулися зав. відділом музею-заповідника М.Коцюбинського Олена САЗОНОВА (куратор виставки), Заслужена вчителька України, педагог Інеса ВАЧНАДЗЕ, колеги з обласного художнього музею ім. Г.Галагана, педагоги із ЗОШ №20. На закінчення заходу відбувся концерт учнів ЗОШ № 20.

Виставка триватиме до 30 березня.
Запрошуємо усіх бажаючих!


Довідки за телефонами: +38(04622) 4-10-03 та 4-43-26.
Вартість квитків: 2-5 грн.



Підготував І.Коцюбинський


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1589 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість