Головна » 2021 » Вересень » 9 » Відбулася презентація збірки поезій Ганни Верес-Демиденко «До Волі»
Відбулася презентація збірки поезій Ганни Верес-Демиденко «До Волі»
18:46

Сьогодні, 9 вересня, музей-заповідник Михайла Коцюбинського вкотре гостинно приймав гостей: на веранді меморіальної садиби відбулася презентація нової збірки поезій Ганни Верес-Демиденко. Ця книга стала дев’ятою у творчому доробку пані Ганни, діставши назву «До Волі». Така назва, як зауважила сама авторка, є невипадковою. Лейтмотивом збірки можна вважати таку думку: український народ завжди сміливо захищав свої землі й відстоював право на незалежність, тож і ми маємо йти за прикладом наших пращурів і боротися за свободу. Тобто цілком закономірним є те, що особливе місце у віршах, які увійшли до збірки «До Волі», відведене останнім подіям на Сході України, місцю й обов’язкам поета в складні історичні часи.

Презентацію відвідали шанувальники творчості Ганни Верес-Демиденко, її друзі та добрі знайомі, котрі щиро вітали письменницю з цією знаменною подією (яку пані Ганні зворушливо порівняла з народженням дитини), а саме виходом у світ нової збірки поезій.

Своїми враженнями від прочитаного ділилися директор музею Ігор Коцюбинський, письменник і журналіст Михась Ткач, заступник директора музею-заповідника з наукової роботи Наталія Коцюбинська та інші гості заходу; лунала українська поезія, музика та слова подяки.

Бажаємо пані Ганні натхнення й очікуємо на нові зустрічі!

Більше світлин із заходу можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 435 | Додав: sunlight118 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість