Головна » 2011 » Липень » 2 » відбулася презентація нової книги чернігівського письменника Віталія Леуса «Соло для двох»
відбулася презентація нової книги чернігівського письменника Віталія Леуса «Соло для двох»
02:09
1 липня у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася презентація нової книги чернігівського письменника Віталія Леуса «Соло для двох».
До нової книжки українського письменника Віталія Леуса «Соло для двох» увійшли повісті «У хирляве дерево громи не б’ють», «Сину, сину, сину, ангел мій, або з матір’ю наодинці», «Суди його Бог». Повісті розповідають про складні, інколи трагічні переплетіння людських доль. Оповідання різноманітні за своєю тематикою, але вони також зворушують і хвилюють. Автор уникає нудних характеристик і докладних описів, натомість прагне писати чітко й лаконічно, надає важливого значення діалогу, широко використовує великі можливості композиції.
У заході взяли участь - директор музею Ігор КОЦЮБИНСЬКИЙ, начальник відділу Управління у справах преси та інформації ОДА Сергій ФЕДУСЬ, вчений секретар музею Ольга ЄРМОЛЕНКО, педагоги Антоніна КОЦЮБИНСЬКА та Ольга ГРЕБНИЦЬКА, викладач Чернігівського педуніверситету Олена МАМЧИЧ, зав. відділом музею Марія МОСКАЛЕНКО. Письменники: Сергій ДЗЮБА, Михайло КУШНІРЕНКО та Яків КОВАЛЕЦЬ. Відбулося обговорення нової книжки автора.
Присутні на презентації привітали Віталія ЛЕУСА з черговим творчим успіхом, побажали подальших звершень на літературній ниві, видання нових книг та успіхів в усіх справах. Адже завтра В. Леусу виповнюється 65.















З роси й води Вам, Віталіє Миколайовичу!

Підготував Ігор Коцюбинський


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1516 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість