Головна » 2009 » Листопад » 28 » Відбулася презентація книжки відомої прилуцької письменниці Лілії БОНДАРЕВИЧ (ЧЕРНЕНКО) «Ми всі – подорожні»
Відбулася презентація книжки відомої прилуцької письменниці Лілії БОНДАРЕВИЧ (ЧЕРНЕНКО) «Ми всі – подорожні»
20:03
В Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася презентація книжки відомої прилуцької письменниці Лілії БОНДАРЕВИЧ (ЧЕРНЕНКО) «Ми всі – подорожні».
Народжена в Білорусі у Гродненській обл., ось вже двадцять п’ять років вона мешкає в Прилуках. Авторка багатьох книжок, зокрема «Зона грає блюз», «Красавік кохання», «Жінка, яка дещо знає», «На берегах любові» та ін. Презентувала нове видання, книжку, що вийшла нещодавно у видавництві «Чернігівські обереги». Передмову до книжки написав чернігівський письменник Сергій ДЗЮБА, який був організатором та ведучим цього заходу. У презентації книжки, що пройшла у невимушеній та теплій атмосфері, взяли участь – директор музею Ігор КОЦЮБИНСЬКИЙ, Голова Чернігівської організації білорусів «Сябри» Галина ВОРОЖБИТ, Голова обл. організації Національної спілки журналістів України Ірина МЕЛЬНИК, письменники Олексій БРИК та Анатолій МАЗУР, голова обл. осередку товариства «Просвіта», редактор газети «Сіверщина» Василь ЧЕПУРНИЙ, літературознавець Тетяна ДЗЮБА, педагог Ольга ГРЕБНИЦЬКА, Ірина ДОРОЖКІНА та Генадій КОМАРОВ.
Було підкреслено роль творчості Л.Бондаревич у зміцненні українсько-білоруської дружби. У заході взяли участь також композитор з Прилук Вікторія КОПОСОВА та вокаліст Олександр КОЗЛЕНКО. Вони виконали пісні на слова авторки.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1805 | Додав: Майшев | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість