Головна » 2013 » Січень » 24 » Відбулася презентація книжки Олексія Брика «Врятуй життя…»
Відбулася презентація книжки Олексія Брика «Врятуй життя…»
18:38
У Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася презентація книжки відомого письменника, лауреата обласної премії ім. М.Коцюбинського Олексія Брика «Врятуй життя…», що присвячена представнику найгуманнішої професії – Заслуженому лікарю України Миколі Романюку, який нині очолює Чернігівську обласну лікарню.
У презентації взяли участь: директор музею-заповідника М.Коцюбинського Ігор Коцюбинський, який відзначив окрім високої порядності та професіоналізму Миколи Михайловича Романюка, ще й його патріотизм, любов до Батьківщини. Новаторство Олексія Брика як на сьогоднішній день у тому, що він один з небагатьох авторів, хто взявся описати біографію відомого лікаря, його становлення як фахівця, починаючти з самого низу: від сільського та районного лікаря. Засл. артистка України Ірина Одинцова прочитала уривок з твору, а редактор цього видання – письменниця Ганна Арсенич-Баран акцентувала увагу на творчих нюансах твору О.Г.Брика. Данину творчості віддали також письменники Михайло Ткач та голова обл. осередку НСПУ, головний редактор газети «Гарт» Дмитро Іванов.

Також виступили: поетеса Тетяна Тимошенко, педагог Антоніна Коцюбинська, лікарі Василь Зуб - головний лікар обласної станції переливання крові, та Валерій Чобітько – заступник головного лікаря обл. лікарні. Тепло відізвався про творчість Олексія Брика Петро Шаповал – Надзвичайний і Повноважний посол України, колишній голова Чернігівської ОДА. Також з привітанням виступила громадський діяч Світлана Сокіл. На завершення пісню на слова О.Брика «Кохана, де ти?» виконав композитор Володимир Горленко.





Підготував І.Коцюбинський


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1547 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість