Головна » 2013 » Травень » 16 » Відбулася презентація книжки «Михайло Коцюбинський. Оповідання для дітей»
Відбулася презентація книжки «Михайло Коцюбинський. Оповідання для дітей»
20:27
У Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася презентація книжки «Михайло Коцюбинський. Оповідання для дітей».
У збірці, що вийшла 2012 року за сприяння Управління у справах преси та інформації ОДА у видавництві «Десна-Поліграф» , представлені твори, у яких автор піднімає морально-етичні проблеми, питання родинного виховання дітей. Проникливе відображення дитячих почуттів у різних життєвих ситуаціях робить оповідання глибоко психологічними , повчальними для становлення повноцінної особистості.

Під час презентації про значення цієї книги для сучасних дітей розповідали у своїх виступах директор музею Ігор Коцюбинський, декан факультету початкового навчання Чернігівського педагогічного університету ім. Т.Шевченка Олександр Бобир, зав. меморіальним відділом музею Марія Москаленко та ведуча заходу – заступник директора музею з наукової роботи Наталія Коцюбинська. У виконанні учнів ЗОШ № 20 відбулася мистецька композиція «Світ не без добрих людей» за творами Михайла Коцюбинського («Харитя», «Маленький грішник»). Режисер постановки – Мирослава Витрихівська).

Підготував І.Коцюбинський











QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 2238 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість