Головна » 2009 » Вересень » 9 » Відбулася перезентація фільму «Бистроплинний сон» до 145-річниці від дня народження М.Коцюбинського.
Відбулася перезентація фільму «Бистроплинний сон» до 145-річниці від дня народження М.Коцюбинського.
13:15
У Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику відбулася перезентація фільму «Бистроплинний сон» до 145-річниці від дня народження М.Коцюбинського.
Цей фільм з циклу «Гра долі», що демонструється на 5-му каналі. Автори проекту – київська студія «Віател» працюють у цьому напрямку вже п’ятий рік.

Після перегляду фільму виступили директор музею Ігор КОЦЮБИНСЬКИЙ, представник управління культури і туризму облдержадміністрації Олександр МАЙШЕВ, викладачі Чернігівського педагогічного університету Світлана ЖИЛА, Тамара АНДРІЙЧУК, заст. директора з наук. роботи обласного історичного музею Людмила ЛИНЮК. Усі вони подякували творчій групі за корисну роботу з популяризації української культури.

У свою чергу режисер фільму Василь ВІТЕР поділився своїми враженнями від задуманого проекту, відкрив деякі секрети «творчої лабораторії» студії «Віател» та планами на майбутнє. Також під час заходу виступили редактор Галина КРИВОРЧУК та провідна актриса Наталя СОПІТ.

Було зазначено, що автори і у подальшому планують співпрацювати з музеєм-заповідником М.Коцюбинського та іншими закладами культури Чернігівщини.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1933 | Додав: Майшев | Рейтинг: 5.0/5 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість