Головна » 2013 » Жовтень » 17 » Відбудеться презентація нової книжки відомого чернігівського письменника Олексія Брика «Любов і зрада»
Відбудеться презентація нової книжки відомого чернігівського письменника Олексія Брика «Любов і зрада»
21:03
24 жовтня (четвер) о 15-00 у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться презентація нової книжки відомого чернігівського письменника Олексія Брика «Любов і зрада» (вид. Лозовий, Чернігів, 2013).
У «Любов і зрада» Олексій Брик розкриває непрості морально-етичні проблеми в житті людей. Koxaння і зрада, підступність і корисливість, брехня й нещирість, і, нарешті, «прозріння» яскраво й правдиво змальовані автором.
Сюжети творів привертають увагу самобутиістю персонажів, динамікою, несподіваною розв'язкою подій і психологізмом. Книга адресована широкому колу читачів. Редактором видання є відома письменниця Ганна Арсенич-Баран.

Олексій Григорович Брик
Народився 15 травня 1935 р. в селі Кузьминцях Гайсинського району Вінницької області. Юнацькі роки минули в місті Гайсині. Згодом переїхав до Чернігова.
Закінчив два вищі навчальні заклади. За фахом – філолог та психолог. Працював учителем, директором школи у смт Михайло-Коцюбинське. Відмінник народної освіти.
Відзначений державними нагородами й літературними преміями: зокрема Олексій Григорович - лауреат премій «Смарагдова ліра», обласної літературної імені Михайла Коцюбинського та Леоніда Глібова, семиразовий лауреат обласного конкурсу «Краща книга року», нагороджений медаллю Національної спілки письменників України.

О.Г.Брик - Член Національної спілки письменників України. Його твори друкувалися в місцевій, обласній, всеукраїнській пресі, а також у міжнародних часописах. Деякі з них відомі зарубіжним читачам багатьох країн, а книжка «І возлюби...» зберігається в бібліотеці музею Ватикану та в Московській національній українській бібліотеці, як і книжка «Всі хочуть жити» – у музеї Яд Вашема в Єрусалимі, «А дерева мовчали» – у бібліотеці Стразбурзького університету.

Вийшли з друку книги О.Брика: «Диво-жінка», «Гра в коники», «Не схили чола», «Всі хочуть жити», «Спадкоємиця мудрих», «І возлюби...», «Таємниця амулета», «Шоколадка», «Подвійна пастка», «І буде завтра», «Без Батьківщини», «А дерева мовчали...», «У погоні за примарами», «А серце б'ється», «Двоє», «Врятуй життя... », «У зашморзі часу».
Олексій Брик також співавтор восьми книг, публіцист і редактор.

Запрошуємо усіх бажаючих!


Підготував І.Коцюбинський



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1259 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/5 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість