Головна » 2017 » Червень » 20 » Веселі квести в музеї Коцюбинського
Веселі квести в музеї Коцюбинського
10:48

Ви вважаєте, що в музеї можна тільки тихенько розглядати експонати? Зовсім ні! Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського ламає ці стереотипи!

За доброю традицією на подвір’ї музею у червні було надзвичайно багатолюдно, гамірно та весело. А все тому, що кожного дня до садиби Великого Сонцепоклонника приходило близько сотні учнів із пришкільних дитячих таборів ледь не зі всіх шкіл Чернігова, щоб пограти в цікаву та захоплюючу квест-гру «Велика подорож».

Діти різного віку разом із музейними працівниками занурювалися в уявну подорож різними країнами світу й багато чого дізнавалися про Канаду, Італію, Китай, Австралію, Японію, Україну, США. Шкільні загони учнів ділили на сім команд. Кожна обирала собі капітана, отримувала карту та спеціальний конверт, до якого потім складала отримані за правильно виконані завдання слова. Зібравши всі слова, учні могли прочитати девіз гри: «Подивись на світ: він більш дивовижний, аніж сни».

По карті діти дізнавалися місце розташування станції, до якої їм потрібно було бігти. На кожній зі станцій їх чекала розповідь про нову країну та цікаві завдання, які треба було виконати. Наприкінці гри на всіх дітей чекав солодкий подарунок.

Командна гра як ніщо інше згуртовує дітей, вчить їх допомагати одне одному та працювати згуртовано, дає розуміння того, що лише разом можна досягти поставленої мети.

Багато хто з учнів та вчителів прийшли на таку квест-гру вже не вперше й обіцяли завітати й наступного року. Діти були надзвичайно задоволені грою. А це і є те, до чого ми прагнули. Тож ми готувалися недаремно.

Більше фото з літніх квестів можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1092 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість