Головна » 2011 » Квітень » 22 » В Чернігові відбулося вшанування пам’яті класика української літератури Михайла Коцюбинського з нагоди 98-ї річниці від дня його смерті
В Чернігові відбулося вшанування пам’яті класика української літератури Михайла Коцюбинського з нагоди 98-ї річниці від дня його смерті
15:14
На Болдиній горі в Чернігові відбулося вшанування пам’яті класика української літератури Михайла Коцюбинського з нагоди 98-ї річниці від дня його смерті.
Заупокійну Літію відправив Єпископ Чернігівський і Ніжинський Української Православної церкви Київського Патріархату Іларіон. Перед присутніми виступив голова Чернігівської ОДА Володимир Хоменко. Він зокрема зауважив:
«…життя М.М.Коцюбинського було надто коротке – доля відміряла йому всього 48 років. Залишилися недописані твори, дружина, діти, старенька мати й великий творчий спадок.
Ми ж, вдячні нащадки, щовесни, коли зароджується молоде життя, приходимо на могилу письменника, схиляємо низько голови, згадуємо його добрим словом, бажаємо «вічної пам’яті». І очищаються наші серця, і налаштовуються на творення добра для людей і держави. Вічна слава його життю! Вічна слава його таланту!»
Під час заходу вокальна група Чернігівського народного хору виконала «Нехай повні будуть вуста твої» О.Кошиця та «Отче наш» І.Недільського.

фото: Олександр МАЙШЕВ


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1453 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість