Головна » 2018 » Серпень » 20 » «Україна єдина!»: у музеї Коцюбинського відкрилася виставка до Дня Незалежності
«Україна єдина!»: у музеї Коцюбинського відкрилася виставка до Дня Незалежності
15:34

До Дня Незалежності України в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського розпочала свою роботу виставка бібліотечних матеріалів під назвою «Україна єдина!».

24 серпня Україна відзначає своє найголовніше державне свято – День Незалежності. Саме 24 серпня 1991 року у Верховній Раді тоді ще Української РСР було прийнято Акт проголошення незалежності України. З цього моменту розпочався відлік історії незалежної та самостійної держави.

На виставці бібліотечних матеріалів у музеї-заповіднику можна побачити книги та періодичні видання, що ілюструють історію становлення української державності – «Мальована історія незалежності України» братів Капранових, «Дорогою до мрії» Степана Хмари, «100 великих українців», «Національна ідея в Україні» Валерія Шевчука та багато інших.

Приділена увага і сучасним подіям, що відбуваються на Сході України. Адже все це – наше сьогодення, наше минуле та наша історія, про яку забувати не можна. Без усього цього не буде й майбутнього, бо «Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього».

Виставка триватиме до 3 вересня.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

Довідки за телефонами: (04622) 677-481; 678-741.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 746 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість