Головна » 2013 » Червень » 12 » «У зашморзі часу» - нова книга відомого чернігівського письменника Олексія Брика
«У зашморзі часу» - нова книга відомого чернігівського письменника Олексія Брика
00:33
У Ніжині вийшла друком нова книга відомого чернігівського письменника, лауреата багатьох літературних премій, у тому числі Чернігівської обласної ім. М.Коцюбинського, Олексія Брика «У зашморзі часу».
У романі змальовано широку панораму подій, що відбувалися у нашій країні. Вони охоплюють майже ціле століття. У книзі використано жанрову різноманітність й зображено сувору правду життя. Перед читачем постають люди різних професій зі своїми уподобаннями й власними поглядами. Автор показав персонажів у різних несподіваних ситуаціях – відповідальність людини перед суспільством і самим собою. Війни й революції, зміни, що відбувалися останніми роками, внесли корективи в життя героїв твору. Одні з них навіть в екстремальних умовах не втратили людської гідності, жертвуючи собою, інші – зраджували найближчих людей, перетворюючись у перевертнів, і заради матеріальної вигоди не зупинялися ні перед чим.

У романі читач знайде елементи фантастики, детективу, філософські роздуми, що випливають із сюжету. Під час написання роману Олексій Брик використав архівні матеріали та статті періодичної преси, висловлювання патріархів та мудреців, цитати з Біблії. Автор зустрічався з учасниками бойових дій, ветеранами, що брали участь у Другій світовій, людьми, що були репресовані сталінським режимом, чиї спогади також знайшли місце в сюжеті твору. Редактором видання є письменниця, педагог Ганна Арсенич-Баран.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1549 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість