Головна » 2015 » Жовтень » 26 » У вирі натхнення і барв: музей М. Коцюбинського запрошує на відкриття виставки мистецьких виробів Олександри Дідович
У вирі натхнення і барв: музей М. Коцюбинського запрошує на відкриття виставки мистецьких виробів Олександри Дідович
13:24

29 жовтня о 15.00 у літературно-меморіальному музеї-заповіднику М. Коцюбинського відбудеться відкриття персональної виставки творчих робіт відомої чернігівської майстрині Олександри Дідович.

У експозиції будуть представлені авторські роботи мисткині у галузі декоративно-ужиткового мистецтва, зокрема, картини зі шкіри, ляльки-мотанки, обереги, гобелени, вироби з тканини тощо. За роки творчої діяльності, а працювати над створенням своїх рукодільних чудес майстриня почала з 2005 року, пані Олександра вже виробила свою авторську техніку у виконанні робіт, адже втілення в дійсність кожного нового творчого задуму неможливе без копіткої роботи з підбору та підготовки матеріалів.

Мистецькі витвори, створені умілими руками Олександри Іванівни, неодноразово виставлялися на численних виставках у Любечі, Чернігові, Батурині, Києві, Седневі, а зроблені нею мотанки-обереги дарують добробут і наснагу своїм власникам, котрі живуть не лише у різних куточках України, але й поза її межами.

Усіх бажаючих познайомитися з самою майстринею і поринути у дивовижний світ її надзвичайно щирих і натхненних виробів запрошуємо до затишного виставкового залу музею!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1066 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість