Головна » 2018 » Лютий » 5 » У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відкрилася виставка до 100-річчя від дня народження Любові Забашти
У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відкрилася виставка до 100-річчя від дня народження Любові Забашти
14:43

3 лютого минуло 100 років від дня народження української поетеси, драматурга, прозаїка Любові Забашти, і саме з цієї нагоди в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського розпочала роботу виставка бібліотечних матеріалів під назвою «Людина починається з добра».

Любов Василівна Забашта відома українському читачеві передусім як поетеса – авторка надзвичайно чуттєвої та щирої інтимної лірики; чимало її віршів були покладені на музику та стали піснями, які й досі пам’ятають і продовжують співати. Тож цілком закономірним є те, що на виставці представлені насамперед поезії мисткині, надруковані в різних періодичних виданнях, а також видані окремими збірками («Вибране» (1958), «Київська гора» (1982), «Вибране» (1987). Також є нагода ознайомитися з критичними матеріалами, поданими на сторінках преси та присвяченими дослідженню життєвого та творчого шляху поетеси.

Виставка триватиме до 16 лютого.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 780 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість