Головна » 2019 » Серпень » 22 » У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулися майстерки з виготовлення прикрас у національному стилі
У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулися майстерки з виготовлення прикрас у національному стилі
18:11

Напередодні урочистих державних свят – Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України – у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулися святкові майстерки з виготовлення прикрас у національному стилі.

Думаєте, що справжню прикрасу важко створити власноруч? А от і ні! І в цьому переконалися наші гості. Стрічка грайливо тулиться до стрічки – і в умілих руках спочатку з’являються ніжні пелюстки, а з них – тендітний жовто-синій колосок. А далі – ще кілька нехитрих рухів і колосок, прикрашений тоненькими стьожками стає елегантною брошкою в кольорах національного прапора. І це ж не просто прикраса, це – маленький символ любові до Батьківщини, що буде доречним не лише у прийдешні національні свята, але й в будні.

Саме так у дружньому спілкуванні та натхненній праці промайнула годинка майстерки. І кожен з неї узяв для себе не тільки симпатичну прикрасу, а ще й заряд гарного настрою.

Бажаєте і собі зарядитися натхненням і позитивом та створити власноруч гарненький сувенір? Тоді не проґавте наступні заняття у музейній майстерні. Стежте за анонсами на сайті та сторінках музею у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/Museum.Kotsyubinsky/

https://twitter.com/MKotsyubinsky.

Телефони для довідок: (0462) 677-481, 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського,3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 622 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість