Головна » 2023 » Грудень » 24 » У музеї М.Коцюбинського відбулася благодійна різдвяна концертна програма «Christmas Eve»
У музеї М.Коцюбинського відбулася благодійна різдвяна концертна програма «Christmas Eve»
19:32

Різдво – свято, яке завжди дарує надію, варто лише хоч трошки вірити у дива. І сьогодні, напередодні свята, кожен, хто завітав до музею М.Коцюбинського, зміг відчути неповторну різдвяну магію завдяки давно знайомим, але завжди яскравим і неповторним улюбленим різдвяно-новорічним мелодіям.

Різдвяний джаз в музейній залі звучав у виконанні: Анжеліки Гальчук (вокал), Alex Trumpet (труба, флюгельгорн), Севастяна Абовяна (труба), Юрія Тарасова (саксофон), Михайла Брезгуна (тромбон), Андрія Галамаги (гітара), Сергія Гриценка (контрабас), Івана Савченка (клавіші), Богдана Ярошенка (ударні).

Свої неповторні враження від концертної програми глядачі могли «конвертувати» у просте, але таке важливе диво – диво моральної і фінансової підтримки для тих, хто нині тримає наше небо і завдяки кому Україна має змогу відзначати Різдвяні свята. Адже усі донати, зібрані під час заходу Громадською організацією «Всеукраїнська громадська організація «Лицарський хрест» буде відправлено на потреби ЗСУ, а саме 119-ї бригади ТРО, що дислокується поблизу північного кордону Чернігівської області.

Нині, у Святвечір, ми зичимо усім Божої ласки, затишку і світлої радості у кожну оселю. А ще чекаємо на нових заходах музеї М.Коцюбинського, що відбудуться вже у новому році.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 87 | Додав: Kotia | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість