Головна » 2019 » Серпень » 27 » У музеї М.Коцюбинського триває виставка до 95-річчя від дня народження Павла Загребельного
У музеї М.Коцюбинського триває виставка до 95-річчя від дня народження Павла Загребельного
15:16

25 серпня виповнилося 95 років із дня народження Павла Архиповича Загребельного (1924–2009) – видатного українського письменника, Героя України, лауреата Шевченківської премії, якого ще за життя називали класиком української літератури. Із цієї нагоди в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського була відкрита виставка бібліотечних матеріалів під назвою «Людина створена з віри і розпачу».

Павло Загребельний і сьогодні залишається одним із найпопулярніших українських прозаїків, маючи у творчому доробку 20 романів, а також повісті, оповідання, публіцистичні та літературно-критичні статті, п'єси, кіносценарії. Його твори полюбилися не одному поколінню читачів не тільки в Україні, а й далеко за її межами, і найвідоміші з них представлені на нашій виставці, яка до того ж дарує чудову нагоду ознайомитися з критичними працями, присвяченими дослідженню творчості митця, і дізнатися більше про його життєвий шлях.

Виставка триватиме до 9 вересня.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

Довідки за тел.: (0462) 677-481, 678-741.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 607 | Додав: sunlight118 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Вітаю Вас Гість