Головна » 2018 » Жовтень » 12 » У музеї Коцюбинського відбулося нагородження талановитих дітей Чернігівської області
У музеї Коцюбинського відбулося нагородження талановитих дітей Чернігівської області
09:33

11 жовтня до літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського приїхало чимало учнів із усієї Чернігівщини. А все тому, що саме цього дня тут, у музеї, відбулося урочисте нагородження переможців обласної краєзнавчо-патріотичної акції «Від роду і до роду збережем традиції народу».

Цьогорічний зліт – уже третій за ліком. У 2018 році на розгляд суддів було представлено 67 робіт учнів із різних районів Чернігівської області. Компетентне журі визначило 18 команд переможців, як індивідуальних, так і колективних.

Привітати і вшанувати юних талановитих майстрів  прийшов директор комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді» Петро Степовик. До вітального слова запросили і заступника директора музею Михайла Коцюбинського Наталію Коцюбинську, а також представників журі – Ніну Бібік та Наталію Шумську. Перед гостями та учасниками заходу виступали обдаровані діти – учасники дитячого театру пісні «Забава».

Після урочистої частини кожен із учасників презентував свою роботу, розповідав про досягнення у сфері декоративно-прикладного мистецтва. Ручки маленьких майстрів виготовили чимало красивих виробів – справжніх шедеврів. У музеї Коцюбинського зорганізована ціла виставка дитячих робіт учасників та переможців краєзнавчо-патріотичної акції.

Пишаймося, що наша Чернігівщина багата дитячими талантами! Щасти вам, діти, у майбутньому!

Більше фото із заходу можна побачити тут.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 869 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість