Головна » 2017 » Жовтень » 12 » «У кожного свій фронт»: 12 жовтня в музеї-заповіднику відбулася патріотична акція до Дня захисника України
«У кожного свій фронт»: 12 жовтня в музеї-заповіднику відбулася патріотична акція до Дня захисника України
16:13

12 жовтня по обіді кінолекційна зала Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника була вщент заповнена учнями зі шкіл обласного центру. Вчителі їх привели  на пізнавально-патріотичну акцію до Дня захисника України, який в нашій державі відзначають разом із Днем козацтва та релігійним святом Покрови Пресвятої Богородиці.

На захід завітали представники Північного корпусу. Юнак під псевдонімом «Друг Лютий» спілкувався з дітьми на теми життя і смерті, війни та революції. Йому вдалося достукатися до маленьких сердець дітлахів і пояснити, що саме молодь творить сьогодення, а байдужість – найгірше, що може статися з людиною. Кожен має уособлювати в собі як фізичну, так і духовну силу. Наприкінці заходу школярі не соромлячись ставили питання «Другу Лютому», на які отримували чесні відповіді.

Нікого не залишив байдужим фільм під назвою «У кожного свій фронт», що розповідав про будні наших хлопців на Сході, про те, як вони захищають нашу країну і як їм допомагають волонтери. Також діти з цікавістю дивилися ролик про дитячий військово-патріотичний табір «Північний корпус». Дехто з учнів навіть виявив бажання влітку теж відвідати цей табір. Ну, а ще наприкінці заходу «Друг Лютий» показував школярам, як треба вправлятися з автоматом. Захоплені погляди хлопчаків просто вражали!

Більше фото із заходу можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 886 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість