Головна » 2022 » Червень » 16 » Троянди у музеї Коцюбинського
Троянди у музеї Коцюбинського
11:38

Щороку у червні садок у музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського перетворюється на справжній трояндовий рай – тут розквітають десятки, а то і сотні трояндових «голівоньок». Вони охоче повертаються до сонця та всотують його силу і енергію, даруючи нам свою красу.

Яких тільки троянд немає в садочку Михайла Коцюбинського! Тут і червоні, і бордові, рожеві, білі, коралові, жовті, помаранчеві, а ще – з білими обідком по краю листу. Одне слово – серед троянд так хочеться ходити, вловлювати їхній аромат та набиратися натхнення і сили для того, щоб жити! Нинішній рік приніс нам неочікувані події – ми зіштовхнулися з новою реальністю, де головне – зберегти своє життя та життя своїх близьких, а тут – наче сама природа говорить нам про те, що перемога – за нами, треба лише набратися сил та енергії і дочекатися її.

Музей-заповідник запрошує на екскурсії до свого саду! Тут ви можете послухати цікаві історії із життя родини Коцюбинських, прогулятися стежками квітучого саду, зробити чудові фотографії, подумати, помедитувати і просто помилуватися красою кожної квітки. Ми чекаємо на відвідувачів щодня – працюємо без вихідних. У будні – з 9-ї годині, у вихідні – з 10-ї.

До зустрічі у музеї!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 497 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість