Головна » 2020 » Лютий » 26 » Третього березня в музеї відбудеться презентація книг Григорія Гусейнова
Третього березня в музеї відбудеться презентація книг Григорія Гусейнова
12:17

Третього березня, у вівторок, літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського запрошує на презентацію книг лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка Григорія Гусейнова «Вітер зі Сходу» та «Принцеси революції». Початок о 14:30.

Книга «Вітер зі Сходу» складається з двох частин: «Як хан на шахті працював» (Хівинська історія) та «Засушив коріння суховій» (шляхами містичних поетів). У них відтворені два, обернені на Схід, маловідомі сюжети з історії України. Перед очима світ як поєднання урівноважених між собою сил, що поділений на праведних і грішних не за походженням чи місцем народження, а, як і все суще, за вчинками та мріями.

Книга «Принцеси революції» розповідає про вчительку Галину Кузьменко, дружину Нестора Махна, та найвідомішу анархістку часів визвольних змагань, родом з Олександрівська, Марусю Никифорову. Тексти знайомлять читача з маловідомими сторінками життя двох уславлених жінок-степовичок часів української революції 1917-1921 рр. Під час презентації охочі зможуть придбати книжку. Вартість – 200 грн.

Вхід на презентацію – вільний.

Довідки за тел.: (0462) 677-481, 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

 




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 740 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість