Головна » 2023 » Лютий » 23 » Третього березня о 14.00 музей-заповідник М.М.Коцюбинського запрошує на відкриття виставки живопису Раїси Лябах «В очікувані весни»
Третього березня о 14.00 музей-заповідник М.М.Коцюбинського запрошує на відкриття виставки живопису Раїси Лябах «В очікувані весни»
16:49

Третього березня, у п’ятницю, о 14.00 в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбудеться відкриття виставки живописних робіт під назвою «В очікуванні весни».

Всі ми з величезним нетерпінням чекаємо весни – часу, коли, здається, все зміниться на краще, бо ж тепле сонечко прийде на зміну холодним вітрам, прокинеться природа і забуяє всіма барвами на радість кожному. Завітавши до нашої виставкової зали,  зможете насолодитися красою природи в усьому його розмаїтті – на полотнах ви побачите знайомі кожному серцю пейзажі, тендітні квіти, оригінальні натюрморти. У кожній роботі – щось таке знайоме для кожного з нас. І це не дивно. Адже їх автор – Раїса Лябах – родом із Чернігівщини, закінчила Ніжинський педагогічний університет, де здобула фах соціального педагога та практика-психолога. Має диплом керівника художньої студії Київського художнього центру «Оберіг». Нині працює у Линовицькій ЗОШ І-ІІІ ст., де викладає живопис.

Отож, якщо ви прагнете весни і тепла, хочете помилуватися красивими пейзажами, ласкаво просимо на відкриття нашої виставки живопису «В очікуванні весни»! Воно відбудеться 3 березня о 14 годині.

У день відкриття виставки відвідування – безкоштовне.

Тел. для довідок: (097) 465-70-91, (093) 002-42-96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 183 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість