Головна » 2015 » Червень » 15 » Свято дитячих усмішок у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського
Свято дитячих усмішок у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського
16:03

Червень у розпалі, а у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського тривають заходи для вихованців з пришкільних таборів відпочинку.

 

        Цими днями на дітей чекає чимало сюрпризів. Окрім звичних екскурсій, вони мають надзвичайну можливість здійснити подорож по усій території музею, виконуючи цікаві завдання квесту від казкових персонажів. Заплутана павутина, запальні танці, лабіринт, завдання на влучність, злагодженість роботи команди та кмітливість, присмачені солодкими призами, дарують юним відвідувачам гарний настрій і щирі посмішки.

        А ще не меншу радість викликають у дітей захопливі майстер-класи, під час яких вони навчаються самостійно виготовляти цікаві поробки. Дерево, тканина, солоне тісто, папір у дитячих руках перетворюються на оригінальні ручки, вишукані прикраси, декоративні панно та квіткові композиції і стають чудовими сувенірами, які залишаються дітям на добру згадку про день, проведений у садибі Коцюбинських.

        Заходи для дітей з пришкільних таборів триватимуть до 19 червня, щодня даруючи відвідувачам море позитиву і феєрверк вражень.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1239 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість