Головна » 2020 » Жовтень » 26 » Світлої пам’яті Галини Степанець
Світлої пам’яті Галини Степанець
13:07

24 жовтня 2020 року музей М.Коцюбинського зазнав трагічної втрати. Цього дня на 68-му році життя відійшла у вічність добра і щира людина, головна зберігачка фондів музею Галина Петрівна Степанець.

Випускниця Ніжинського педагогічного інституту, вона понад 40 років свого життя віддала праці у Чернігівському літературно-меморіальному музеї заповіднику М.Коцюбинського. На її рахунку незліченна кількість екскурсій, наукових статей та виступів. Протягом десятиліть роботи у музеї Галина Петрівна упорядкувала та зберігала тисячі фондових експонатів, а ще вклала неоціненний внесок у публікацію десятків унікальних книг за фондовими матеріалами про М.Коцюбинського та епістолярною спадщиною знаних особистостей кінця ХІХ – початку ХХ століття.

Віддана своїй професії, порядна і чесна, вона ніколи й нікому не відмовляла у допомозі. Її мудре слово підтримки і настанови завжди ставало в нагоді молодим і досвідченим колегам, науковцям, відвідувачам музею.

Колектив Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.Коцюбинського глибоко сумує з приводу тяжкої втрати і висловлює щирі співчуття рідним та близьким покійної.

Спочивайте з миром, Галино Петрівно! Нехай Господь зігріває Вашу душу спокоєм і радістю у тих далеких світах вічного життя. Світла пам’ять про Вас назавжди залишиться у наших серцях.

 




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 508 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість